Når jeg spiser vildt skal det helst være godt, rigtig godt, og jeg foretrækker gerne noget godt at skylle det hele ned med. Som udgangpunkt falder valget ofte på en god vin, gerne en af dem, som er røde, ellers kan en god øl også godt gøre det.
Hvis du har læst overskriften sidder du måske som et stort spørgsmålstegn, og det er helt forståeligt, for hvad i alverden har dyrevildt med juice at gøre? For det første der faktisk lidt historie bag galskaben. Det hele startede tilbage i jægerstenalderen, hvor man som bekendt jagtede vildt i de danske skove, men dengang var ikke lige til at få et glas vin eller øl til maden, så datidens mennesker måtte ty til alternative metoder, når maden skulle skylles ned. Det blev enten vand eller presset frugt og sidstnævnte er hvad vi i dag kender som juice, dengang blev frugt bare presset i hånden og det smagte ikke helt ligeså godt, da Danmark ikke er kendt for at være et land med mange frugter.
Det du selv kan gøre i dag er at finde en juice, der passer godt til det kød du gerne vil spise. Der er mange forskellige valgmuligheder, og ingen er mere rigtige end andre. Forsøg at have fokus på hvad der umiddelbart passer godt sammen og tag den derfra.
Et stykke vildsvin med en syrlig juice til vil være en rigtig god kombination! Er du lidt på bar bund så plejer jeg at bruge juicekuren.dk, her kan jeg finde en masse inspiration til gode juicer, genre lavet i en såkaldt slowjuicer, da du derved får alt smagen fra frugterne og grøntsagerne med!
Til et stykke vildsvin har jeg bestemt mig for at lave en syrlig jordbærrabarber juice med et strejf af mynte og lime for på den måde at gøre den ekstra syrlig, uden den bliver udrikkelig. Det handler som jeg nævnte om at finde en god balance, så det også smager godt. Er du lidt ekstra god ved dig selv, så smid vildsvinet på grillen (kan man også når det er vinter) og så lad den få lov at stege. Lige for at få det på det rene, så menes der et stykke vildsvin, ikke hele dyret.
Jeg ønsker dig god fornøjelse og håber min lille guide her hjælper dig videre.