Spis vildt i det fri

Når det kommer til at nyde vildt, så er det altid fedt at gøre det i de helt rigtige omgivelser, og misforstå mig nu ikke. Derhjemme i godt selskab med et glas rødvin er der intet forkert i, men hvad med i svensk skov, hvor du bagefter kan gå på jagt ? 

Der findes mange måder at gøre det på, altså at nyde et stykke med vildt, så at sige. Du kan fortære vildsvinet på stedet, hvis du ellers må slagte det sted du er og at du ellers har styr på det. Det er dog ikke den løsning de fleste vælger, da den er noget omstændig.

I stedet kunne du jo medbringe dit eget vildt og så ellers gå til den, det kan bl.a. lade sig gøre i Sverige hvor også kan skyde det friskt enkelte steder, hvor der ligeledes findes materiel til slagtningen og sikker håndtering.

En ting du skal være opmærksom på er de andre dyr i skoven. Sverige er at de steder i Europa hvor vi finder flest ulve og bjørne, omend det er meget lang tid siden et menneske sidst er blevet angrebet, så skal der stadig passes på. For bjørnen kan lugte dit lækre vildsvin fra mange kilometers afstand, og er ikke belf for at joine festen.

Når du er ude i skoven så skal du huske alt det nødvendige. Det kunne være noget hudpleje, noget myggespray og så lidt allergipiller hvis skovens små insekter gør kål på dig. Solcremen er også god at huske, især hvis det er solskin og du finder en hyggelig lysning.

Når du har styr på det til kroppen, så sørg for det til svinet eller hvad du nu vil grille. Det hedder sig service, gerne nogle foliebakker, de går i bålet og er nemme at arbejde med. Derudover så husk noget at ænde op med samt lidt tilbehør. Det kunne være noget simpelt grønt og så ellers lidt frisk vand.

Skal du sidde godt så tag et par stole med, det giver altid det mest behagelige resultat, for slet ikke at glemme noget at slukke bålet med. Der er mange ting der er værd at huske. Er du en med jagttegn og med ret til at skyde i Sverige, så husk et haglgevær. Det er praktisk hvis I møder en bjørn eller hvis I får lyst til at skyde noget småvildt.

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *