En lækker forfriskning til bøffen

Nu har jeg tidligere skrevet lidt om hvad du kan spise til dit dyrevildt, og en ting jeg måske ikke har skrevet så meget om, er hvad der kan drikkes til et lækkert stykke vildt.

Når det kommer til vildt, så er der en rigtig kraftig og stærk smag, det er nærmest et kendetegn for vildt og så smager det jo ganske fantastisk også. Men når du spiser mad, er det altid rart med noget at skylle ned med også. Det giver ligesom mere fuldendte oplevelser og det er her min pointe kommer ind i billedet.

Mange vælger som regel et glas vin til vidlet, og det er helt fint, men der findes ogaå mange andre muligheder. Jeg har skrevet lidt om muligheden for at bruge juice som drikkelse, og det er det spor jeg vil køre lidt videre på i dag.

For tiden render jeg og eksperimentere med hvad der er godt til mit vildt, her især vildsvin, som jeg er svært glad for. Normalt er jeg mest til en stærk og kraftig vin, men efter at have prøvet med et glas juice til, fik jeg blod på tanden.

En noget anderledes juice, der kan anbefales er rødbedejuice. Det er en juice med kraftig smag, der minder om kraften fra en god rødvin, omend det naturligvis ikke er det samme. Styrken er dog bevaret og det kan man smage. Der er mange muligheder at variere juicen på, jeg har testet med lidt forskellige ingredienser.

Rødbedejuice med gulerod

  • 2 friske rødbeder
  • 6 friske gulerødder
  • Ingefær

Det hele kører gennem din juicer eller hvad du nu har til rådighed, dernæst skal det stå og samle sig lidt, gerne i køleskab. En halv time er nok, så bliver det også dejlig køligt.

Nu er rødbedejuice ikke den eneste mulig, som findes. Det har jeg også skrevet i min seneste artikel, hvor det netop er det som er i fokus. Du kan vælge mange veje, og ingen er forkerte, dog tror jeg ikke du skal kaste dig ud i en jordbær eller kiwi juice til dit vildsvin, da det meget hurtigt bliver en fedtet og alt for sød omgang. Alt med måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *